Hur får man tag i en snowskate?

Det vanligaste sättet att få tag i en snowskate är att beställa den online direkt från tillverkaren eller från en återförsäljare. Få markbutiker i Sverige säljer högkvalitativa snowskates.

Om du vill testa att åka snowskate innan du köper kan du skriva i Facebook-gruppen snowskate sweden!. Där finns det medlemmar som har brädor som de lånar ut efter överenskommelse. Ingen skidort i Sverige har ännu någon uthyrning av snowskate.

Tillverkare

Här har vi listat större delen av världens snowskatetillverkare. De flesta har sin bas i USA.

Double deck snowskates och Powderskates
Single deck snowskates
Powsurfs
Eraboards
Övrigt

Onlinebutiker

Här nämner vi några av de återförsäljare av snowskates som finns inom och strax utanför Sveriges gränser.

Top12.se, Actionbolaget.se och Mrboard.se är onlinebutiker för brädsport som bl. a. säljer Ambition single decks, Fortrus single decks och Fuse 4×4 snowskates. De har även markbutiker på gemensam adress utanför Malmö.

Inlandet.se är en onlinebutik för brädsport som säljer Lib Tech och Jones double decks. De har även markbutiker i Östersund och Åre.

Standtall.se är en onlinebutik för brädsport som säljer Hovland Snowskates double decks.

Skatepro.se är en onlinebutik för brädsport som säljer Ambition single decks. De har även en markbutik i Söften utanför Århus i Danmark.

Snowskate.de Är en onlinebutik med bas i Tyskland som säljer double deck snowskates från flera olika märken och Ambition single decks samt andra tillbehör.

%d bloggare gillar detta: